Verdiepende natuurtochten, workshops, vieringen en natuurbewustwording :

Graag neem ik je mee op pad en deel ik met enthousiasme alle verwondering, heling, inspiratie en schoonheid die ik tegenkom in de bossen en natuur van het Rijk van Nijmegen. Voor groepen van 4 tot 15 personen bied ik het o.a. het volgende aan: 


- Krachtplekkentochten
- Bomen Workshop
   energie/symboliek       

- Stiltewandelingen
- Struintochten
- Vollemaanwandeling
- Blotevoetenwandeling

- Medicijnwandelingen
- vieringen en rituelen uit
   Sjamanistische en 
   voorouderlijke tradities
Al deze activiteiten plan ik in de agenda op het ritme van de natuur. Maar zijn ook uitermate geschikt voor, teambuilding, deskundigheids -bevordering voor organisaties, instellingen en bedrijven maar ook voor familie of vrienden bijeenkomsten. Dit alles op maat en naar wensen of thema's.Bosbaden of forest-therapy :

Bosbaden Een prachtig woord dat de lading helemaal dekt  maar een nog veel beter woord is Forest- therapy. In veel landen is dit al zo ingeburgerd en uit onderzoek komt steeds meer naar voren hoe heilzaam en geneeskrachtig dit is. Je verbinden met de natuur en daar ZIJN, het helpt bij stress en depressie en versterkt ook je immuunsysteem en weerstand. En daarnaast is het ook gewoon genieten. Jezelf d.m.v al je zintuigen onder dompelen in de natuur dit in vertraging en meditatief met een open blik verbonden met jezelf en alles om je heen.  Tijdens het bosbaden gaat het altijd in de 1e plaats om de verwondering van de ervaring, niet denken maar voelen, uit je hoofd en in je lijf, je niet afvragen wat en waarom maar het gewoon ervaren. De antwoorden komen later of niet. Het bied je zoveel aan innerlijke rust , inzichten maar ook zo genieten van de verwondering , vrijheid en perfectie van de natuur om ons heen. Het is loslaten en weer opladen in het bos .Mijn vorm is meer dan een meditatieve wandeling . Ik maak gebruik van verschillende zintuigelijke oefeningen en bovenal laat ik mij intu├»tief inspireren van wat we tegen komen hoe klein of hoe groot ook, dat is de verwondering. Ik bied deze workshop aan in 3 vormen 1 van 3 uur uur en 1 van 5  en ja zelfs van 24 uur met nog meer aandacht voor verdieping. Dit alles met thee/ koffie en lekkere lokale producten tijdens de pauzes. Uitermate geschikt voor teams van instellingen, organisaties en bedrijven. Van vier tot 15 personen. Voor het tarief, zie hiervoor de pagina : prijzen / vergoedingen