Individuele natuurcoaching in het Rijk van Nijmegen

Graag neem ik je mee voor een individueel coaching traject. waarbij de natuur de werkelijke coach is. Waarbij ik je uitnodig om in gesprek te gaan met de stilte en, weer contact te maken met  onze verbinding met de natuur en je intuïtie. Om vervolgens te ervaren hoe alles wat je tegenkomt je spiegelt aan wat er binnenin je leeft en je helderheid en inzichten  geeft. Ervaar in je lijf en hart wat de energie van het bos met je doet en kan bieden. De natuur geeft je zoveel mooie handvatten en spiegels voor veel waar je in het leven tegenaan loopt en kan je helpen bij keuzes of dilemma's en geeft je de inzichten die diep van binnen al in je leven. De natuur is er altijd oordeelt niet en geeft precies wat jij nodig hebt om verder te komen op je pad. Ik loop hierin graag met je mee om je te begeleiden in verbinding met de natuur zodat jij mag vertrouwen op  je eigen intuïtie en wijsheid.

Door de bomen het bos weer zien

 De eerste woorden op de home pagina zijn "verwondering, wijsheid, magie en vrijheid van de natuur ". Dit is zo de kern van wat coaching in de natuur kan brengen. Ik begeleid volwassenen in hun wens om verdere stappen te kunnen zeten in hun ontwikkeling en meer rust en balans te ervaren in vaak (te) vol leven met overbelasting. Vaak na vast gelopen te zijn in werk en prive en in combinatie met een mate van hoog sensitiviteit. Dit geef ik vorm d.m.v verschillende coachingtrajecten/sessies op maat. De prachtige uitgestrekte bossen en natuur van het Rijk van Nijmegen is mijn werkgebied, van Milsbeek tot Millingen. Zelf woon ik vlakbij de mooie bossen van Groesbeek en Berg en Dal.

Mijn coaching heeft een bedding in het sjamanisme waarbij er er vanuit wordt gegaan dat alles op onze aarde met elkaar verbonden en bezield is. En elkaar ondersteund van mens, dier, boom plant tot steen. Dit is een diepe basishouding van mij en weerspiegelt zo de kracht van natuurcoaching. Daarnaast is mindfulness in de natuur  de basis en de eerste stap in de coaching. In de natuur ZIJN heeft zo een kalmerend en rustgeven effect op je lichaam en geest. Het brengt en houdt je in het moment van nu en in verbinding met je zintuigen alles om je heen en wat er in jou leeft wat dan aandacht vraagt.