De agenda voor de komende periodeSeptember : 

Zaterdag 23 13.00- 16.30 : Krachtplekkentocht Duivelsberg Berg en Dal.

Twee dagen na De herfstequinox gaan we samen op pad voor een  tocht door een bijzonder gebied. De Duivels of beter Zonneberg in Berg en Dal. Een prachtig, magisch en krachtig natuurgebied in het Rijk van Nijmegen. Dit gebied heeft een rijke krachtige mythologische geschiedenis en ligt op een hoge stuwwal tussen Nijmegen Duitsland. Vanaf de vroege middeleeuwen stond hier een Motte een kunstmatige kasteelheuvel. In dit gebied hebben ook in de eeuwen daarvoor veel ceremonies en vieringen plaatsgevonden door onze voorouders. En het is ook de plek waar twee leylijnen elkaar kruisen. Tijdens deze door het sprookjesachtige bos met vele dalen en vergezichten en prachtige oude bomen valt er naast al dit moois veel te voelen en te ervaren. We bezoeken o.a het Krachtpunt waar twee leylijnen samen komen, schuttersputjes en loopgraven uit de 2e wereldoorlog en de “heksenkolken”.
We starten de avond met een passende meditatie en halverwege de tocht staan we door middel van ceremonie met aandacht stil bij de energie en geschiedenis van deze plek in dankbaarheid aan moeder aarde.

Er wordt gezorgd voor thee en wat lekkers lokaal de kosten zijn 20 euro p/p. We verzamelen om 13.00 in Berg en Dal en rond 16.30 sluiten we de avond samen af.


Oktober : 


Zaterdag 7 10.00 - 18.00 : Gezamenlijke natuurcoachingsdag in het Reichswald.

 


In het uitgestrekte woud van het Reichswald net over de grens bij Groesbeek gaan we samen een dag ons verbinden met thema’s die in ons leven spelen . Dit met de spiegel van de natuur om ons heen. Waarbij we in gesprek gaan met de stilte en contact te maken met onze verbinding met de natuur en je intuïtie. Om dan te ervaren hoe alles wat je tegenkomt in de natuurlijke wereld om je heen je spiegelt aan wat er in jou leeft en je helderheid en inzicht geeft. Ervaar in je lijf en hart wat de energie van het bos met je doet en kan bieden. De natuur geeft je zoveel mooie handvatten en spiegels voor veel waar je in het leven van alle dag tegenaan loopt en kan je helpen bij keuzes en dillema’s. De natuur is er altijd, oordeelt niet en geeft precies wat jij nodig hebt in het moment van nu om verder te komen op je pad.


Wat gaan we o.a doen deze dag :


- Kennismaking met koffie en thee bij het vertrekpunt.
- Verstilde zintuigelijke wandeling naar een bijzondere plek in
   het bos wat onze uitvalsbasis is voor deze dag.
- Oefeningen om te landen in je lijf en op de plek.
- Deelrondes
- Lunch met soep in het bos.
- Verdiepende coachende oefeningen in contact met de natuur
   n.a.v een bij jou levend thema.
- Meditatie momenten in contact met het bos.
- Vroege avond wandeling terug naar de startplek.


We starten deze dag om tien uur bij Restaurant de Diepen in Milsbeek en rond zes uur zijn we hier weer terug.
Er is plek voor twaalf deelnemers deze dag en de bijdrage is negentig euro.