Mijn aanbod 

voor groepen 

Graag neem ik je mee op pad en deel ik met enthousiasme alle verwondering, inspiratie en schoonheid die ik tegenkom in de bossen en natuur in mijn directe omgeving en andere locaties. Activiteiten op andere plekken zijn natuurlijk ook mogelijk. Voor groepen van 4 tot 20 personen bied ik het o.a. het volgende:

  • Toeristische wandelingen vanuit diverse locaties binnen het Rijk van Nijmegen. Eventueel gecombineerd met een andere natuurbelevingsactiviteit.
  • Diverse themawandelingen en  activiteiten passend bij o.a familiebijeenkomsten, teambuilding of bijeenkomsten voor bedrijven, instellingen en organisaties. 


Denk bijvoorbeeld aan  

  • Intuïtieve en zintuiglijke wandeling in het bos ook wel Bosbaden genoemd .
  • Begeleide Stiltewandeling .
  • Volle maan wandeling.
  • Wandelingen geïnspireerd op het ritme van de natuur en de seizoenen eventueel gecombineerd met mooie vieringen en rituelen Denk o.a hierbij aan Lente Equinox, midzomer en midwinter .
  • Struinen door bossen en polder  kom op verrassende plekken buiten de gebaande paden

 
Als basis vertrekpunt voor veel activiteiten gebruik ik het Nederlands wijnbouwcentrum in Groesbeek. een prachtlocatie waarbij veel mooie natuurgebieden onder handbereik zijn. Op 15 minuten afstand van Nijmegen en ook goed te bereiken met het o.v

 https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/


individueel

Ook neem ik je graag mee voor een individuele coachingswandeling. Daarbij nodig ik je uit om in gesprek te gaan met de stilte, weer contact te maken met  onze verbinding met de natuur en aarde. En hierdoor ook weer jezelf. Om vervolgens te ervaren hoe mooi alles wat je tegenkomt je spiegelt aan wat er binnenin je leeft en je helderheid en antwoorden geeft. Ervaar in je lijf hart en hoofd wat de energie van het bos met je doet en kan bieden. De natuur geeft je zoveel mooie handvatten en spiegels voor veel waar je in het leven tegenaan loopt en kan je helpen bij keuzes of dilemma's. De natuur is er altijd oordeelt niet en geeft precies wat jij nodig hebt om verder te komen op je pad. Ik loop hierin graag met je mee om je te begeleiden in verbinding met de natuur zodat jij mag vertrouwen op je eigen intuïtie en wijsheid. 

Kinderen 

Met alle kinderactiviteiten die ik aanbied wil ik vooral uitdragen wat spelen en ontdekken in de natuur met je doet in het gevoel van vrijheid en verbinding met de natuur. Dit alles vanuit al mijn eigen ervaringen die ik heb opgedaan in het buiten zijn gedurende mijn leven en alle werkervaringen die ik heb met kinderen. Denk hierbij o.a aan :


 Avontuurlijke bosactiviteiten ,speur/struin-en ontdek middagen denk hier bij aan actieve spelletjes, huttenbouwen, speurtochten, klauteren en klimmen, vuur maken en broodjes bakken, knutselen met al het moois uit bos. Dit voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar.

  • Verjaardagen /kinderfeestje/ familiefeest.
  • Bos/natuuractiviteiten programma's voor kinderopvang, welzijnswerk, jeugdzorg en scholen.


Dit alles op maat voor kleine en wat grotere groepen op verschillende locaties. Maar mijn basis zijn de mooie uitgestrekte bossen van Groesbeek en het prachtig en en uitdagende speel-en Avonturenbos. Op 15 minuten van Nijmegen en goed bereikbaar met het  o.v.
 https://www.avonturenbos.nl/