48 uurs vision quest 


Verbinden en verdiepen met jouw natuur een 48 uurs Vision quest van vrijdag 9  t/m zondag 11 juni op een unieke plek op de Veluwe . Die niet vrij toegankelijk is voor het publiek. Op een bijzondere plek waar de tijd heeft stil gestaan

voor het vele wild en de bomen is dit hun thuis en rustgebied die wij met respect en in dezelfde rust mogen bezoeken.

Een vision quest is een eeuwenoud overgangsritueel van de indianen -
 stammen uit Amerika. Waarbij je je alleen terug trekt in de natuur. Je maakt een innerlijke reis en je blijft op je  gekozen plek verbonden met de natuur om je heen, alle elementen en je zelf. Waarbij vasten ook een onderdeel is. Het wordt gezien als een poort naar meer contact met jezelf, bezinning en vaak een overgang naar een nieuwe fase. 

Voel je roep en en het verlangen om je voor ruim 48 uur echt te verbinden met de unieke natuur van deze plek en alles wat er leeft in jou, Welkom !
Agnes en ik begeleiden je graag in deze bijzondere natuurlijke innerlijke reis.

Vanaf het moment dat jij voor jezelf ja zegt begint jouw voorbereiding waarin je persoonlijke verbinding met de natuur en je intentie centraal staan. 
De eerste dag maak je kennis met de plek en de andere deelnemers en mag je landen in deze verstilde omgeving. Met het medicijnwiel, oefeningen en meditatie  geven we aandacht en bekrachtigen we jouw intentie voor deze dagen. We verkennen samen het terrein en later eten we gezamenlijk een avondmaaltijd. De eerste nacht slapen we rond het basiskamp in je tentje of onder je tarp / hangmat. De tweede dag staat in het teken van het vinden van je plek voor de solo quest in het bos. In gezamenlijkheid en met aandacht bereiden we ons hier op voor na een lunch en ceremonie stap je in de middag door de poort en ga je in alle rust naar jouw plek. Waar je blijft en de nacht doorbrengt onder je tarp op een matje of in je hangmat. De volgende ochtend kom je ook weer terug door de poort met al jouw ervaringen. Na het weer landen, ceremonie in het medicijnwiel, deelronde en lunch  sluiten we rond drie uur af en neem je afscheid van de plek en de andere deelnemers om met al je opgedane  ervaringen weer huiswaarts te gaan.

Er is plek voor acht deelnemers de investering voor dit weekend is 375 euro. 

En er zijn drieplekken zijn er beschikbaar voor mensen met een minimum inkomen (325 euro).

Voordat je aanmelding definitief is volgt eerst een kennismakingsgesprek met mij of Agnes. Wil je meer weten of opgeven stuur een mail naar : 
naarbuitennatuurbeleving@outlook.com met in cc agnesmeijs@gmail.com
bellen kan ook naar 06-10180321 (Ron) en 06-33045245 (Agnes).